I dag har vi testet den virkelig vannfaste solkremen. Den var relativt klissete, men gjorde absolutt jobben! Ingen som ble brent i dag, enda vi var over to timer på stranda.

I går hadde de forresten hatt over 30 redningsoperasjoner på stranda! Travelt å være badevakt her!! I dag har det vært noe roligere, men det har da vært noen i dag også. Vi merket godt at det hadde vært heftige bølger i går, for det hadde bygd seg opp sanddyner på havbunnen. Vi kunne stå i vann til anklene, ta ett skritt fram, og plutselig ha vann til livet. Helt greit for de som er litt lange, men skummelt for småungene. Det som er skummelt med dynene, er at man kan skade seg alvorlig hvis man blir slått inn i en av dem. Det har vært flere tilfeller av at folk har blitt lammet fordi de har knallet inn i en sanddyne. Viktig å ha respekt for at det faktisk er Atlanterhavet man bader i!

På kvelden måtte vi en liten tur i matbutikken. Da vi kom dit, stod eieren og en av de ansatte ute og stirret opp på himmelen. Vi ble selvfølgelig nysgjerrige, og ga oss til å stirre vi også – uten helt å vite hva vi skulle se etter. Forklaringen kom ganske raskt. Vi kunne faktisk se romstasjonen seile over himmelen! Den samme man kunne se over Norge tidligere. Det var litt artig å stå der og glo til den ble borte bak åsen 🙂

Leave a Reply

*