I dag har vi gjort Atlantic City, eller i alle fall litt av byen. Ingen av oss er spesielt interessert i gambling, så vi durer fort forbi både Taj Mahal, Cesars, og alle de andre glitrende byggverkene. De er bare adskilt av sjapper der du kan stampe sjela og svigermor for å få mer penger til gambling. Men for all del – noen har moro av det også.

Dagen startet med besøk på akvariet. I fjor var Heidi nesten ikke til å få fra akvariet med rokker i. Det er laget til slik at du kan sitte på kanten og putte hånden i vannet (“bare til håndleddet” – hilsen de ansatte). De fleste rokkene oppsøker hendene i vannet, og lar seg villig klappe og kose. Helt fantastisk å sitte der og kose fisk!! De er forbløffende fløyelsmyke å ta på. I år turte Linn også å ta på dem, så nå var det to jenter som satt der og smilte og klappet fisk. Jan holdt antakelig på å kjede vettet av seg, men han ventet tålmodig til vi var lei.

Etterpå dro vi av gårde for å se nærmere på alle outlet-butikkene. De ligger der på rekke og rad, både Addidas, Calvin Klein, Nike, Tommy Hillfiger, og så videre, og så videre. Et ganske stort område, og større skal det bli. Området kalles “The walk”, rett og slett fordi du må traske og gå ganske langt om du skal rekke over alle butikkene. Derav begrepet “Walk the walk”. Vi ble noen kroner fattigere i dag også. Linn og Heidi kjøpte seg hvert sitt par Shape-Ups, og Jan fant noen fine sko til litt formelle anledninger. Midt i mølja ligger forresten H&M, og det tror jeg må være den butikken med flest kunder i. Ifølge en av de ansatte, så var det helt crazy.

I morgen er det meldt fint vær, så da får vi nok testet den vannfaste solkremen…  🙂

Leave a Reply

*