I dag har vi inntatt en solid frokost på Uncle Bill’s Pancakehouse. Kjære vene for noen prosjoner! Men vi har vært der før, og visste hvor langt ned i menyen mageskinnet ville klare å strekke seg, he he. 🙂 Formiddagen var passe overskyet, så vi dro direkte videre på en liten shopping-runde. Linn fikk snuse rundt på Game Stop, og kom ut med tre nye spill. Tåpelig av oss, antakelig, for hun ville ikke på stranda etterpå.

Heidi gikk på Shop Rite – en “bitte liten” matbutikk. Hver gang vi går dit, er det som vi hører stemmen til Berit (Heidi’s mamma): “Dere, kom og se!! De har firkantede poteter her!” 🙂 Det de IKKE har av matvarer på Shop Rite, har man antakelig ikke fantasi til å tenke seg at man kan savne heller.

Jan har startet pakkingen i dag. Det er lovet knallvær i morgen, så vi vil gjerne nyte dagen så mye som mulig. Huset må gjøres rent, og resten må pakkes, men vi er i alle fall godt i gang. Linn gleder seg til å komme hjem til vofsen, samtidig som hun nyter varmen og maten her. I kveld gikk hun på board-walken og kjøpte seg pizza til kvelds. Det er ikke en spesielt aktuell manøver hjemme i Norge, nei 🙂

Leave a Reply

*