Badevær! Litt kaldere i vannet i dag, men deilig likevel!  De fleste “4.juli-turistene” har dratt, så det er framkommelig både i gatene og på stranda.

For å bruke stranda, må man forresten betale. Man kan velge mellom 1 dag, 1 uke eller sesong. Full sesong koster det samme som to uker, så det er i alle fall ikke noe å nøle etter hvis man skal være mer enn to uker. Man får utlevert en “beach-tag”, som man da må vise fram når man skal på stranden. Barn går gratis fram til de er 12 år. Vi betaler gjerne! Fra februar starter byen forberedelsene til badesesongen. Da kjøres det på sand der hvor vinteren har vasket og rusket det bort. Det plantes og ordnes, og alle badevaktene går på livredningskurs. Strendene her er i avstemning kåret til New Jerseys beste, og det sier litt. Rent og pent, trygt og langgrunt, og søplespann ved alle utganger.

Senere på dagen dro vi på litt mer shopping. I dag var det K-mart, Big Lots, med mer som stod på programmet. K-mart er vi alltid innom fordi de ofte har sommersalg på ting vi trenger til vinteren, som sokker, strømpebukser, diverse undertøy, og lignende. Fikk kjøpt flere litt tykkere strømpebukser til $1.99, altså under kr 14,- per par.  (Av den typen du betaler 60-70 kroner for hjemme i Norge.)

Utpå kvelden gikk vi en tur i hovedgata her i Ocean City. Turen gikk innom en av de italienske restaurantene her. Bestilte en stor pizza på deling. I den tro at det ble litt lite, kom vi i skade for å bestille salat og “loaded fries” (pommes frites med bacon, hvit ost og cheddar). Det var nesten så vi ikke klarte å gå hjem med doggy-bagen. Lett vraltende, så magene skulle få god plass, he he. Men ååå så godt 🙂

Leave a Reply

*