Ferie – 2011

Blogg fra ferien i New York og New Jersey

Luftfuktighet

At det var meldt om høy luftfuktighet var nå en ting, men å virklig oppleve hva de egentlig snakket om var noe helt annet. Her er det nå 95 % luftfuktighet, over 30 grader og alt blir bare vått ute. Vi har opplevd høy luftfuktighet før, men vi tror ikke vi har opplevd å gå ute i så høy fuktighet noen gang. Men luftfuktigheten vil gå ned, men varmen kommer nærmere helgen, og det snakkkes om temperaturer på over 40 grader.
I dag var det ellers med shopping, og vi var ute å spiste på Denny’s

This entry was posted on Wednesday, July 20th, 2011 at 22:02 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*