Ferie – 2011

Blogg fra ferien i New York og New Jersey

Shopping…

Man kan jo få sort belte i shopping her borte. Vi har en rekke butikker som vi forsøker å få unnagjort tidlig i ferien. Det var også meldt noe regn i dag, og det stemmer det kom noen sikkelige regnbyger med torden ut på kvelden. Vi var ute og gikk en tur i nærområdet, og man blir bare våt men ikke kald av regnet her. Regnet er starten på en varme bølge, men først kommer en ekstrem luftfuktighet. Farlig høy, vi går inn i en ekstrem varm periode, med varmerekoroder i USA. Det er bare å ta hensyn til varmen, drikke mye og ta det med ro. Det er på denne tiden meget stabilt vær her, så man får god varme, mye sol, og når vi har så kort vei til stranda så er det ingen fare. Bare hærllig…

This entry was posted on Tuesday, July 19th, 2011 at 22:59 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*